GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP MARTIE 2019 pentru GEMENI. PROFESIE.
Luna MARTIE 2019 la serviciu

Se simte un aer proaspăt la serviciu sau în carieră, te duci la muncă altfel, cu alt chef, cu altă atitudine în fața sarcinilor de zi cu zi. E o schimbare de decor poate (alt loc de muncă) sau doar o schimbare de program (te ocupi de altceva decât înainte), iar această schimbare e binevenită. Poate ai colegi noi, poate ești primit cu brațele deschise într-un mediu diferit decât cel în care ai lucrat anterior, dar atmosfera e una plăcută, colegială, amicală, încât e o plăcere să muncești în asemenea condiții.

Poți fi tu cel care decide schimbarea, și dacă o spui și altora, aceștia o primesc cu brațele deschise, ca pe o idee bună, deci vorbește celor din jur despre ceea ce vrei să schimbi. Te bate gândul să schimbi locul de muncă? Spune și altora, pentru că pot veni o mulțime de sfaturi, ponturi, idei, poate chiar și oferte concrete, deci e foarte important să expui în cuvinte ceea ce vrei să schimbi, deoarece dorința ta, odată verbalizată, generează deja schimbarea în sine, dar numai prin intermediul celor pe care îi atragi alături.