GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP MARTIE 2019 pentru CAPRICORN. PROFESIE.
Luna MARTIE 2019 la serviciu

Ești la o răscruce de drumuri și nu știi încotro să pornești. Una te păstrează pe un drum pe care îl cunoști deja, pe care mergi de ceva vreme și îl știi până-n cele mai mici amănunte, celălalt duce într-o direcție complet nouă, cu multe necunoscute, dar care te atrage enorm.

Ai vrea să rămâi pe drumul cel cunoscut, dar ai vrea totodată să încerci și altceva, tocmai de aceea ți-e atât de greu să alegi. Nu poți merge pe două drumuri simultan, asta e clar, deci, oricât de greu ți-ar fi, va trebui să spui clar și ferm pe care dintre cele două căi vrei să mergi. Ori continui pe drumul deja cunoscut, dar care poate a ajuns într-o zonă de platou, fără nimic interesant, ori te arunci orbește în noua escapadă, curios de ceea ce urmează.

Depinde de tine, de spiritul tău aventurier – care de multe ori îți cam lipsește, așa e, tu fiind mai degrabă adeptul stabilității și al lucrurilor deja cunoscute – dar dacă simți că drumul pe care ai mers până acum nu mai are nimic de oferit (te-ai plafonat, ai aflat tot ce era de aflat, ai dat tot ce aveai de dat, ai atins nivelul maxim), poate n-ar fi rău să accepți provocarea noului.

Nu te aștepta la succes după primii pași făcuți dincolo de această răscruce, pentru că mai e cale lungă până la primele efecte. Totul e să fii pregătit de noua aventură. Deocamdată rătăcești printr-o pădure deasă în care nu se vede niciun luminiș, dar ceva te trage înainte!