GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP MARTIE 2019 pentru PEȘTI. PROFESIE.
Luna MARTIE 2019 la serviciu

Dacă în iubire trebuie să-ți pui răbdarea la încercare, vai, și în carieră ți se cere exact același lucru! Poate că ești o fire răbdătoare și ești dispus să faci pași mici către ținta propusă, dar luna aceasta, cel puțin, ți se pare de-a dreptul frustrant să bați pasul pe loc și să înaintezi cu viteza melcului.

Nu sunt întrunite toate condițiile să ajungi acum la un anumit succes, mai apar și piedici, și amânări, și ocolișuri, dar chiar și acestea au rolul lor. Nu te grăbi, așadar, nici în carieră, acceptă faptul că succesul tău se coace la foc mic, că trece prin anumite etape foarte clar stabilite, de lungă durată, episoade firești în evoluția ta lentă, Acceptă că mai poate dura și o lună sau un an până vei culege roadele visate, deci nu spune că stai pe loc, nici că ți se pun bețe în roate.

Refrenul lunii, în plan profesional se pare că e: nu încă! Pentru că da, nu poți ajunge ÎNCĂ acolo unde ți-ai propus, ci mai ai ceva de făcut pe parcurs. Nu a sosit ÎNCĂ momentul acela mult așteptat, nu ai adunat ÎNCĂ toate resursele necesare, deci ce rost să te dai peste cap cu orice preț? Uneori, oricât ai lupta, nu înaintezi mai deloc, așa cum simți și luna aceasta, deci nu ai altceva de făcut decât să folosești cât mai eficient răgazul pe care îl ai la dispoziție. Zilele care te despart de scopul propus sunt valoroase, nu le risipi fără rost, spunând că… la tine nimic nu merge.

Nu merge acum, dar ești pe drumul cel bun spre ceea ce, cândva, curând, va fi un succes de toată frumusețea.