NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP MARTIE 2019 pentru LEU. PROFESIE.
Luna MARTIE 2019 la serviciu

Nu prea îți place să fii comparat cu alții, ci ai dori să ți se recunoască valoarea fără să ți se dea atâtea exemple în jurul tău. Nu prea dai randament dacă șeful îți dă vreo sarcină dar îți povestește în același timp ce grozav (sau ce prost) s-a descurcat colegul de alături sau cel de dinaintea ta pe același post. Dar n-ai încotro, și comparațiile au rolul lor, acela de a te motiva mai tare, de a arăta că de fapt tu ești cel mai bun, deci chiar dacă ceilalți sunt modele demne de urmat, tu îți poți aduna atât de bine forțele, încât să-i și depășești.

Nu te supăra deci pe toate poveștile motivaționale pe care le auzi în jurul tău – unele în mod direct, altele doar ca simple apropouri – ci folosește-le ca sursă de energie pentru a-i depăși, nu pentru a fi ca ei. Pentru că da, tu poți dovedi că poți fi net superior lor, dar dacă nu le-ai cunoaște valoarea, cum ai ști să-i depășești. De aceea, dacă șefii sau colegii îți tot spun ce a făcut Gică sau Ionică înaintea ta, mai bine taci și-ți vezi de treabă, ca la urmă să le arăți că tu poți fi chiar mai bun decât ei laolaltă.

Comparându-ți puterile sau valoarea cu alții – că or fi mai buni sau nu, nici nu contează – tu nu faci altceva decât să te concentrezi mai bine să-ți depășești condiția și limitele, ca să iasă perfect.