GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP MARTIE 2019 pentru SĂGETĂTOR. PROFESIE.
Luna MARTIE 2019 la serviciu

Rolul se va schimba de câteva ori pe parcursul acestei luni: acum ești ucenic și prinzi tot ce are maestrul să te învețe, acum ești înțeleptul care adună în jurul său o mulțime de discipoli care te respectă și te admiră, cu urechile pâlnie la ceea ce le predai. Poate ești cel mai bun în anumite domenii, dar trebuie să recunoști că în altele ești încă necopt, ești la început, doar un novice și ai multe de acumulat până vei putea spune că te pricepi la acel domeniu.

Acceptă-ți deci rolul de elev la școala la care ai ocazia să te înscrii, fie că e vorba de un curs oficial, ori doar prinzi din zbor ce-ți împărtășesc alții mai buni, pentru că ai ocazia să stai în preajma unor nume cu renume. Aduni lecție după lecție, pui cărămidă peste cărămidă, și această construcție lentă va ajuta să urci pe scara spre succes.

Într-o zi vei ajunge și tu în faza în care să-i înveți pe alții ce știi (și sigur ai deja acest rol în anumite medii), dar acum totul te entuziasmează, totul te atrage, ești curios ca un copil care mai citește o pagină din cartea cu povești și abia așteaptă să afle ce se întâmplă mai departe. Sigur că e un progres lent, nimeni nu devine expert peste noapte, acum ești încă la primii pași, dar norocul tău e că știi ce vrei, ai o țintă sau un exemplu foarte bine conturat în fața ochilor, și faci tot posibilul să ajungi acolo. Important e că ai mintea deschisă pentru a primi informația cea nouă !