NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP MARTIE 2019 pentru VĂRSĂTOR. DRAGOSTE.
Luna MARTIE 2019 în suflet

Ai în fața ta omul potrivit, care te face fericit, alături de care te simți complet. Această idee de totală armonie devine din ce în ce mai puternică și ești și tu uimit să descoperi că gândiți la fel, că acționați ca unul, de parcă ați fi o singură persoană, nu două. De fapt chiar sunteți unul: un întreg, unitar, echilibrat, yin și yang în armonie, și toate se desfășoară perfect în cuplu. Deciziile pe care le luați împreună sunt speciale și vă fac pe amândoi fericiți. Ai încredere deplină că cel de lângă tine e doar al tău și la fel i te dedici cu bucurie.

Dacă nu există încă cineva în viața ta, relaxează-te: cineva e pus deoparte pentru tine și poți să-l creionezi cu gândul deja la nivel teoretic. Dorința ta va ajunge undeva în univers, iar Universul ți-l va aduce într-o zi aievea. Crede cu tărie în alesul tău, în acel the one doar pentru tine, și așteaptă-l cu inima deschisă!

Dacă ești singur, nici nu te deranjează această singurătate, nu o vezi ca pe un handicap sau ca pe un gol din viața ta, ci dimpotrivă. Îți permite să visezi încă, să aștepți omul perfect, cavalerul ideal, perechea supremă, căci din toate aceste vise superbe sigur se va naște ceva frumos!