NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP MARTIE 2019 pentru GEMENI. DRAGOSTE.
Luna MARTIE 2019 în suflet

Chiar dacă vin multe semnale de afecțiune din partea celui drag, tu parcă tot nu ești mulțumit. Te simți singur – există și singurătate în doi – și nimic nu te mulțumește, dar nu cumva exagerezi cu această atitudine? Nici măcar nu te reprezintă, tu ești o fire mult mai optimistă și mai sociabilă, deci această atitudine – în care te retragi, refuzi compania celui drag sau o faci mereu pe bosumflatul – nu ți se potrivește.

Poate a intervenit o problemă în cuplu și o vreme stați fiecare departe unul de celălalt, dar totuși unul va trebui să-și ia inima în dinți și să bată la ușa celuilalt cu scuze, cu explicații, cu flori și daruri. Poate va merge, deci, vezi din ce tabără ești tu: cel care inițiază împăcarea sau cel care așteaptă. Fii deschis la acest dialog, pentru că, dacă tot respingi gesturile celuilalt de apropiere, s-ar putea să nu mai vină altădată.

Poate visezi la o împăcare într-o relație demult împotmolită, iar acum, printr-o minune, celălalt ar putea da un semn, dar la fel de posibil ar fi ca și tu să faci un pas către celălalt și să vezi ce se mai poate salva. Dacă orgoliul nu vă lasă nici pe unul, nici pe altul, veți sta fiecare acasă la el să-și lingă rănile, deși poate, în sinea voastră, amândoi doriți același lucru: să fiți împreună din nou.

Vezi, deci, cum dregi busuiocul sau, dacă celălalt e primul care face un pas mai aproape, vezi cum primești gestul lui. Poate merită!