NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP MARTIE 2019 pentru TAUR. DRAGOSTE.
Luna MARTIE 2019 în suflet

Iubirea e ca o vacanță pentru tine acum, te complaci în rolul de răsfățat și îți place enorm să te simți iubit, ocrotit. Da, poate e o atitudine ușor comodă – doar să stai și să primești ce are celălalt de oferit – dar nu uita că o relație fericită înseamnă un schimb reciproc permanent de emoții, gesturi de afecțiune, declarații, daruri, atenții.

Nu ajunge doar să deschizi inima și să te încarci din ce are partenerul de oferit, altfel s-ar putea să sece și izvorul acesta de iubire necondiționată. Izvorul poate fi alimentat însă chiar de tine: cu cât vei oferi tu mai mult, cu atât vei primi și tu, deci schimb pe schimb. Nu e nimic materialist aici, deci n-o lua ca pe o afacere, după principiul cerere-ofertă, pentru că iubirea nu e un business, dar se cere a fi întreținută din ambele părți în același mod, cu aceeași monedă de schimb.

Da, vor fi momente când vei prefera rolul de alintat care primește totul, dar va veni și clipa când va veni rândul tău să faci același lucru. Dacă n-o faci, ai putea vedea nemulțumire sau nefericire în ochii celui drag. Nu fi leneș în a oferi și tu exact ceea ce-ți place să primești la rându-ți!