NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP MARTIE 2019 pentru BALANȚA. DRAGOSTE.
Luna MARTIE 2019 în suflet

Tot stai și privești în urmă, la vremuri de odinioară în care dragostea se desfășura altfel decât acum. Poate duci dorul acelor timpuri, poate ai rămas încă atașat de o fostă iubire și tot nu te poți rupe, deci arunci mereu o privire înapoi, peste umăr, la ce ai trăit cândva. Poate nu ai putut încă uita o fostă relație (bună sau nu, depinde ce ai lăsat în urmă) sau poate acum se ivește ocazia să oferi unele explicații pentru cele întâmplate atunci, demult.

Au rămas lucruri neterminate, nerezolvate, neînțelese, deci n-ar fi rău să găsești o cale de a sta de vorbă cu fosta ta iubire pentru a face lumină cumva. Ori pentru o împăcare, ori pentru o definitivă eliberare… Altfel ai putea rămâne cu o mulțime de răni deschise, cu lacrimi neșterse, cu întrebări fără răspuns, cu îndoieli care te-ar putea măcina în continuare.

Pe de altă parte, dacă tot e vorba de trecut, e posibil ca abia acum să iasă la iveală unele aspecte ce au stat o vreme bine ascunse sub preș, și cine știe ce efecte au aceste dezvăluiri tardive. Poate le regreți, poate ai forța de a le ierta, poate începi să-ți pui întrebări dacă mai merită să ai încredere pe mai departe. Privește deci spre trecut fără rezerve și fără teamă, pentru că e mai bine să repari acele puncte sensibile odată pentru totdeauna, decât să le tot cari în suflet după tine, ca pe o povară.

Poate chiar ai motive să te temi de viitor, de aceea preferi să te refugiezi în trecut, în acele vremuri în care te simțeai mai sigur pe iubirea ta. Acum calci pe gheață subțire și întrebi mereu: oare…?