GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP MARTIE 2019 pentru PEȘTI. DRAGOSTE.
Luna MARTIE 2019 în suflet

Lasă iubirea să curgă încotro vrea ea, nu mai face atâtea planuri, în detaliu, că socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. Nu are rost să planifici totul ca și cum relația ta ar fi o afacere, pe etape, pe puncte, pe roluri clar stabilite: în data de primul sărut, în luna cutare – nunta, după atâția ani – copilul… Nu! Iubirea are ritmul ei de evoluție, și nicidecum nu poate fi dictat de cineva. Nici de tine, nici de partener. Fiecare etapă prin care relația ta trece are rolul său, deci ce rost are să stabilești deja ce vei face peste o lună, peste un an, peste trei?

Nu cumva te grăbești? Nu cumva tu planifici deja nunta după doar două întâlniri? Acceptă faptul că iubirea se clădește lent, că relația are nevoie de timp pentru a se ridica frumos și pe un fundament solid, și orice încercare de a sări deja la nivelul următor se poate solda cu dezamăgiri.

Clar că ai dori să știi încotro mergi – de aceea citești o sută de horoscoape cu previziuni despre iubirea ta ca să afli ce urmează – dar nu asta e soluția. Iubirea ta are nevoie de timp, deci oferă-i acest dar!

Vei vedea că fiecare zi și fiecare lună care se mai adună la povestea ta de dragoste mai pune o cărămidă la relația ta, și nu are rost să-ți pui întrebarea: ce va fi mâine? Orice ar fi, va fi bine, deci tot ce poți să faci e să te lași purtat de acest val de emoții și trăiri, indiferent încotro duce, spunând: ce-o fi o fi! Sau… facă-se voia Ta!