NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP MARTIE 2019 pentru FECIOARA. DRAGOSTE.
Luna MARTIE 2019 în suflet

Simțeai că relația voastră s-a blocat într-un punct mort din care nimic nu se mai mișca, dar iată că odată cu natura, primăvara, renaște și iubirea voastră. Era și timpul să se schimbe ceva, să apară ceva nou la orizont, să reaprindă flacăra, dar nu de la sine. Și tu trebuie să faci ceva pentru această nouă atmosferă. Chiar și cea mai mică schimbare în modul tău de a comunica, de a dărui, de a arăta, de a te implica, va aduce acel aer proaspăt după care inima ta tânjea.

Nimic nu poate fi mai frumos decât să vezi cum inima ta bate din nou ca altădată, că simți iar fiori în stomac. Iubirea e noutatea mult așteptată, deci, fie că erai singur și hodoronc-tronc ți se aprind călcâiele pentru cineva, ori erai cu cineva, dar relația nu mai mergea ca înainte – se împotmolise, se transformase în rutină – trebuie să treci la fapte! Inițiativele schimbă și tonusul în iubire, deci ori tu, ori cel drag trebuie să aduceți ceva nou în program pentru că de aici toate se pot reașeza pe alt nivel.

Ai motive să speri că ce a fost mai greu a trecut, că ieși din zona acea de amorțeală banală în care stăteai de ceva vreme, și că, finalmente, viața ta sentimentală se mișcă! Și se mișcă bine!