GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP MARTIE 2019 pentru LEU. DRAGOSTE.
Luna MARTIE 2019 în suflet

Nu e o lună prea interesantă în plan sentimental, s-ar putea vorbi de o acalmie binefăcătoare, de o banalitate plăcută, de monotonia de cuplu care vă ajută pe amândoi să vă asumați rolul firesc în cuplu, fără prea multe așteptări, fără evenimente ieșite din comun, fără a ridica ștacheta la maximum.

Tocmai pentru că e liniște, aveți mai mult timp să vă priviți unul pe altul cu detașare, să descoperiți dacă relația voastră rezistă și în astfel de momente, de aparentă banalitate, pentru că iubirea nu e întotdeauna însoțită doar de fluturași și artificii.

Poți descoperi cât de bine vă simțiți împreună și în cele mai mărunte acțiuni, ocupându-vă de cele mai neînsemnate chestiuni de zi cu zi, acasă, deci profită de calmul acesta firesc pentru a privi la relația voastră cu claritate. Acum vă vedeți unul pe altul, așa cum sunteți, nu atunci când ard flăcările în voi, deci bucură-te că mai vin și astfel de clipe de calm cotidian, pentru că așa vă dați seama dacă puteți sta împreună o viață întreagă făcând și… lucruri mici. Faceți curat împreună, faceți piața împreună, discutați nimicuri împreună și așa descoperiți dacă sunteți pe aceeași lungime de undă.

Dacă te plictisești deja vorbind despre fleacuri, ce ai să faci peste 10 ani, oare? Acceptă deci provocarea firescului cotidian în doi ca să vezi cu ce intră fiecare în această poveste.