GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP MARTIE 2019 pentru SĂGETĂTOR. DRAGOSTE.
Luna MARTIE 2019 în suflet

Te doare felul în care te judecă lumea când vine vorba de viața ta sentimentală, semn că mulți nu te cunosc, nu înțeleg ce e în inima ta și aruncă pe umerii tăi vini pe care poate nici nu le meriți. Nu te lăsa etichetat de lume pentru ceea ce iubești sau pentru felul cum iubești, pentru că nu are nimeni dreptul să te pună la zid nici că ești singur, nici că ai o sută de amanți, nici că iubești pe cine nu trebuie… E numai problema ta!

Totuși, nici ție nu-ți dă nimeni dreptul să-l acuzi pe cel drag pentru cine știe ce fapte, deci, înainte de a vă certa pentru cine știe ce problemă neclară, încearcă să faci lumină, să afli ce stă la baza neînțelegerii voastre. Poate partenerul nu e în apele lui și are o suferință pe suflet. Poate problema e la tine și ar fi bine să-ți deschizi inima, ca să fii sigur că nimeni nu rămâne cu semne de întrebare din această confruntare. Fără o discuție sinceră, cu cărțile pe masă, nu ai cum să te faci nici tu înțeles așa cum trebuie și nici tu nu afli ce se întâmplă cu celălalt.

Ți se port arunca în cârcă acuze sau reproșuri care te dor, și în loc să vii cu contra-argumente care să te disculpe, ai tendința de a te retrage în lumea ta să-ți lingi rănile sau să plângi surd, spunând că… nimeni nu te iubește.

E nevoie deci de adevăr, de sinceritate, de claritate în dialog ca să nu lași nici tu loc de suspiciuni cu privire la sentimentele tale, dar nici tu să nu te împovărezi cu motive de tristețe sau suferință legat de ceea ce spune, face sau gândește jumătatea ta. Dacă fiecare tace, inventează lumi în care numai de iubire nu e vorba…