NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP MARTIE 2019 pentru SCORPION. DRAGOSTE.
Luna MARTIE 2019 în suflet

Luna aceasta te bazezi pe principiul: are balta pește… Da, sună ciudat să gândești asta, dar dacă o relație n-a mers, tu nu te cramponezi de ea, nu rămâi captiv în amintiri și regrete, ci ești pregătit să treci mai departe. Next, please…

Ești gata s-o iei de la capăt într-o nouă aventură sentimentală, fără să mai privești înapoi. Nu porți nici ranchiună, ai renunțat și la regrete, și te îndrepți direct spre o nouă iubire. Poate deja ai pus ochii pe cineva, ceea ce face și mai ușoară desprinderea de trecut.

Treci la următorul capitol sentimental cu optimism, chiar dacă undeva în adâncul sufletului tot mai ai tu un mic gol care te doare, dar cel puțin aparent, dai impresia că totul e în regulă și te arunci în amor cu inima deschisă, dornic de emoții noi, de senzații noi, mai puternice, mai vii, mai pasionale. Nimeni nu te întrece când apare ocazia unei noi cuceriri, și ești dispus să investești tot ce ai mai bun în noua iubire!

Dacă totuși mai suferi după ce ai lăsat în urmă (că deh, îți mai pui întrebarea dacă ai făcut bine ce ai făcut), va trebui să-ți concentrezi atenția spre altceva, spre ceea ce ai din belșug în viață. Dacă nu ai iubire, ai bani… Dacă nu ai bani, ai sănătate.. Dacă nu ai sănătate, ai noroc ș.a.m.d., deci încearcă să compensezi acel capitol mai sărac din viața ta cu unul care e plin de oportunități și oferte, că sigur ai ceva și pe plus sau pe prea plin chiar!