NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP DECEMBRIE 2018 pentru TAUR. DRAGOSTE.
Luna DECEMBRIE 2018 în suflet

te simți cam ciudat în pielea ta, opoziția dintre Venus și Uranus fiind responsabilă de zbuciumul care te copleșește în prima decadă a lunii. E un moment în care parcă ți-e frică de orice, să îți exprimi sentimentele, să schimbi ceva în relația de cuplu, să iei decizii majore de destin.

Retrogradarea lui Mercur din primele zile ale lunii decembrie te ajută să arunci o privire înapoi, cu responsabilitate și atenție, ca să vezi pe unde s-au strecurat greșeli, dacă ai spus ceva ce regreți acum, dacă ai luat cândva decizii care pot fi modificate.

O privire înapoi peste umăr e de bun augur, pentru a recunoaște ce ai ascuns, pentru a cere iertare, pentru a repara ce se poate, deci dacă ai șansa de a face un ocol înapoi spre vremuri de demult, folosește-te de ocazie pentru a vedea ce poți redresa, renaște, reînvia sau dimpotrivă, ce poți șterge pentru totdeauna.

După ce Venus va intra în Scorpion, mult mai bine vor sta lucrurile în cuplu, de parcă închei anul cu mai multă pasiune, cu sentimente reactivate în cuplu, cu inima plină de dorințe intense. Ești pus pe mari declarații de dragoste, pentru că frumosul trigon dintre Venus din Scorpion și Neptun din Pești este un aliat pentru cei căsătoriți, te ajută să-ți exprimi sentimentele și să te scalzi în ceea ce primești de la cel care te iubește.

Faci planuri mari de viitor și ai mari așteptări de la iubire, deci nu e exclus să închei anul îndrăgostit. Ori de o persoană nou apărută în calea ta, ori tot de vechiul partener care știe să reaprindă flacăra între voi.

Chiar dacă la începutul lunii ai senzația că visele tale de iubire nu merg în cea mai bună direcție, în preajma sărbătorilor se întâmplă minuni!