NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP DECEMBRIE 2018 pentru LEU. DRAGOSTE.
Luna DECEMBRIE 2018 în suflet

Deși l-ai așteptat cu interes pe Jupiter să vină și să-ți reaprindă viața sentimentală, primele zile ale trecerii sale prin Săgetător nu sunt dintre cele mai plăcute. Apar mici probleme în relația de cuplu, mai degrabă temeri, suspiciuni, întrebări privind seriozitatea și corectitudinea cu care partenerul – sau poate chiar și tu – intră în relația voastră.

Poate Jupiter scoate adevărurile la lumină și începi să vezi cu ochii tăi efectele unor vechi minciuni sau ale unor basme mult idealizate în care ai preferat să trăiești o vreme. Poate era nevoie de această trezire la realitate, poate nu mai trebuia să trăiești în acest vis și să construiești castele de nisip, ca atare, înainte să te răsplătească frumos cu darurile sale, Jupiter zdruncină un pic lumea ta, în cazul în care lumea aceasta era un mare balon de săpun.

Trezește-te, îți spune Jupiter din Săgetător, ca apoi, cu ochii larg deschiși și eliberat de minciună sau vise iluzorii, să primești iubirea în viața ta așa cum e ea, cinstită, corectă, justă, reală.

Dacă ai trăit povești de iubire ireale, e vremea să revii cu picioarele pe pământ și să iubești din nou, dar acest final de an este încă dedicat curățeniei generale până în cele mai secrete unghere ale inimii tale. Nu te arunca iar în iubire, pentru că mai ai de reparat câte ceva pe ici, pe colo, de dat afară balastul, și asta va dura ceva vreme, cât va dura cuadratura dintre Jupiter și Neptun.

Dar nicio renovare nu se face peste noapte, pregătește-te deci pentru vreo… 3-4 luni de curățenie generală prin suflet, ca de la primăvară, să apară și recompensele meritate. Momentan nu primești chiar ceea ce doreai, dar merită să ai răbdare să se reașeze apele tulburate din inima ta.