GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP DECEMBRIE 2018 pentru SĂGETĂTOR. DRAGOSTE.
Luna DECEMBRIE 2018 în suflet

Nevoia ta de iubire este maximă acum, și pentru că Uranus mai are ceva de oferit, prin retrogradarea sa în Berbec ceva dura până la primăvară, nu este exclus ca iubirea să renască de pe un alt nivel. Poate o relația începută anterior a ajuns într-un impas și cere o schimbare, o intervenție curajoasă, un sens nou.

Credeai că totul s-a așezat pe un teren stabil, după ce Uranus a părăsit Berbecul, la începutul acestui an, dar acum retrogradrează și-ți spune: la loc comanda. Ia-o de la capăt, deci! Poate chiar sperai un nou început, o nouă șansă, în caz că relația n-a evoluat tocmai bine, în ultimele luni, dar tot schimbare e și dacă spui adio și-ți vezi de drumul tău.

Nu e exclus ca, pentru unii Săgetători, retrogradarea lui Uranus în Berbec, ce va dura până în martie, să aducă o revizuire a relației, o schimbare de atitudine, pentru că, și tu ești altul, de vreme ce îl ai pe Jupiter în zodia ta.

Acum ai curajul pe care nu l-ai avut poate chiar 7 ani înainte, deci așteptai această combinație astrală ca să spui ce n-ai spus, să faci ce n-ai făcut, să decizi ce n-ai decis. Ai deci curaj să-ți asumi acum noi începuturi, inclusiv în iubire, pentru că acum lucrurile stau cu totul diferit.

Deocamdată ceva te împinge, ceva te zgândărește, și-ți cere să iei taurul de coarne, dar momentan e bine să ții sub cheie planurile tale, deciziile tale, pentru a le pune în aplicare de luna viitoare, când Venus va intra în zodia ta și îți va redeschide apetitul spre iubire cum poate nu s-a mai întâmplat de vreo 12 ani. Acum fii prudent, discret, pregătește terenul în liniște, pentru că va veni și ziua așteptată în care vei apăsa pe butonul start.