NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP DECEMBRIE 2018 pentru CAPRICORN. DRAGOSTE.
Luna DECEMBRIE 2018 în suflet

Posibil să bată iubirea la ușa ta, dar deocamdată o face mai timid, mai discret, de parcă te întreabă dacă ești pregătit s-o primești în viața ta. Ești la faza tatonărilor poate, la faza telefoanelor, la faza mesajelor romantice, dar îți place grozav ceea ce simți! S-au produs unele modificări în modul tău de a privi iubirea, parcă ești altfel, parcă ai mai învățat niște lecții de la viață, care te-au cam luat prin surprindere.

E posibil ca, în relația ta, să se fi spus unele lucruri cam categorice, să fi ieșit niște adevăruri la iveală, iar acum, cu lecțiile învățate, treci la fapte, și tot ce ai învățat pe pielea ta începe să capete formă. Iubirea se intensifică și devii mai curajos, mai direct când vine vorba de declarații de dragoste. E ca și cum Uranus te-a învățat să iei mai curajos taurul de coarne în iubire, în ultimele luni, iar acum arăți concret ce ai învățat în plan sentimental. De acum te vei gândi la viața în doi altfel. Dacă nu ești căsătorit, te vei gândi foarte serios că e vremea s-o faci, să te așezi la casa ta, să faci copii ș.a.m.d.

Dacă ești căsătorit, vei simți mai multă siguranță în relația cu partenerul, descoperind că ați trecut cu brio de probele de încercare ale lunilor anterioare, și se poate spune că viața voastră de cuplu intră într-o etapă mult mai stabilă, prindeți rădăcini, vă clădiți împreună o lume mai solidă.

Luna viitoare iubirea va fi și mai înfloritoare, deși încă într-o zonă mai discretă, dar până atunci parcă pregătești terenul, sondezi în adâncul sufletului, îți pui întrebări legate de fidelitate, seriozitate, responsabilitate, sinceritatea sentimentelor tale, și dacă rezultatul acestui proces e unul pozitiv, de luna viitoare te vei folosi cu alt tonus de ceea ce iese la iveală din inima ta.