NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP DECEMBRIE 2018 pentru PEȘTI. DRAGOSTE.
Luna DECEMBRIE 2018 în suflet

Iubirea va căpăta alt sens pentru tine în următoarele luni și simți schimbarea poate chiar de luna aceasta. Pregătește-te să treci printr-o serie de probe de încercare, deoarece iubirea – sau cam tot ce e important pentru sufletul tău – va fi marea lecție de viață pentru tine timp de un an și ceva de acum înainte.

Prin iubire vei învăța multe, sau despre iubire, deci fii sigur că una din materiile principale la școala vieții pentru tine, începând de acum, se va numi: cu ce se mănâncă… iubirea!

Retrogradarea lui Mercur te ajută să sondezi adânc printre principiile tale, printre credințele tale, printre părerile deja încetățenite pe care ți le-ai creat despre iubire, și nu e exclus să descoperi că ai crezut toată viața în ceva ce nu există, în ceva ce nu te ajută la nimic, și deci, înainte ca iubirea să te răsplătească, n-ar fi rău să schimbi chiar tu unghiul din care privești iubirea, sexul opus, relațiile din viața ta, și pe cea de acum și pe cele de altădată.

E un examen pe care îl dai, zi de zi, și în care viața îți mai arată odată unde greșeai, unde ai lăsat iluzia să te conducă, și cât de falsă a fost, uneori, iubirea.

Descoperi ceva din acest demers profund și te trezești la realitate, iar acest cutremur este foarte util pentru a așeza, de acum înainte, iubirea pe un cu totul alt fundament. Pregătește-te să schimbi modul de a iubi sau de a primi iubirea până la rădăcină!

După ce vei fi reușit să privești totul dintr-un unghi diferit, vei începe să clădești noul edificiu, iubind altfel, crezând altfel în iubire, fiind mai sincer cu tine și cu inima ta. Dar trezirea la realitate, uneori doare, nu te aștepta să fie simplu, pentru că abia de prin primăvară s-ar putea spune că se limpezesc orizonturile. Acum încă sunt foarte tulburi, marcate de iluzie, himere, visare, frici.