NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP DECEMBRIE 2018 pentru FECIOARA. DRAGOSTE.
Luna DECEMBRIE 2018 în suflet

Deși, poate, încă nu ești foarte satisfăcut de ceea ce se petrece în adâncul sufletului, ai mari speranțe că va fi bine, în curând. Încetul cu încetul, viața sentimentală se liniștește. Oricum e puternic influențată și de Saturn și de Pluto, de ceva vreme, și nu se schimbă nimic din acest punct de vedere, dar spre final de an parcă te mai relaxezi un pic. Inima ta se mai liniștește și se instalează o binefăcătoare stare de securitate sentimentală.

Ești mult mai sigur pe sentimentele tale și ale persoanei dragi, ba chiar primești anul nou cu planuri mărețe, pentru că Marte și Neptun împreună în Pești pe ultima sută de metri a anului, ți-au adus aminte că ai uitat să speri, să visezi, să ceri mai mult de la viață.

Poate sărbătorile sunt un prilej bun pentru discuții tete-a-tete cu jumătatea ta, pentru a vedea ce ați uitat să duceți la îndeplinire, să vă reînnoiți angajamentele și să vă alimentați din nou, unul altuia, visele, aspirațiile, dorințele. Finalul de an repară ca prin farmec atmosfera un pic dezechilibrată de la începutul lunii, ca atare merită să-ți concentrezi atenția mai mult asupra sărbătorilor, care vă readuc din nou alături, ca să stați de vorbă cu mai mult aplomb, și să redescoperiți plăcerea planurilor făcute împreună.

Tu spui ceva, partenerul aduce și el ceva la acel vis, și împreună le-ați putea împlini. Promisiunea pe care bărbatul din cuplu o face în preajma sărbătorilor, are mari șanse să se materializeze curând, deci e momentul ideal pentru planuri mărețe, nu doar pentru simple vise. Saturn te ajută să-ți respecți angajamentele și să treci la fapte. Nu vor rămâne simple vise și nici simple vorbe.

Dar dacă vine vorba de cuvinte, toarnă mai multă pasiune în vorbele tale, pentru că ele vor reaprinde dragostea în relația ta, deci adu-ți aminte ce i-ar plăcea celui drag să audă de la tine și spune-i! Câteva momente de intimitate pot face minuni!