NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP DECEMBRIE 2018 pentru RAC. DRAGOSTE.
Luna DECEMBRIE 2018 în suflet

Deși începi luna cu o oarecare stare de nervozitate, dragostea poate, încetul cu încetul, să-ți abată atenția de la motivele de iritare și să te energizeze mai mult, acum, la final de an.

Ca prin farmec, nervii dispar, emoțiile negative trec pe plan secund, și reușești să închei anul cu dragostea la loc de cinste, reușind să restabilești atmosfera pașnică și plăcută dintre tine și partener. Sărbătorile, momentele de familie, sunt rețeta de succes pentru ca și inima ta să se liniștească și să zâmbească din nou. Nu este exclus ca, în cazul în care iubirea lipsește din viața ta, să apară la orizont o șansă care să-ți reaprindă inima.

Pasiunea dă năvală, visezi deja cu ochii deschiși și, dacă din parte celuilalt, vin semnale clare de atracție și interes, cu atât mai fericit și mai îndrăgostit închei anul. Nu e exclus ca finalul acestui an să fie ultimul în care mai ești singur, pentru că Saturn, bine instalat în zona căsătoriei, te va ajuta – poate de la anul – să rezolvi și acest gol de pe lista ta de dorințe.

Dacă ești căsătorit, finalul de an e perfect pentru ca tu și jumătatea ta să visați împreună la un viitor mai frumos, mai bun, la care amândoi vă aduceți contribuția cu entuziasm și pasiune. Discuți cu partenerul și fiecare își ia diverse angajamente și chiar le transpune în principii de viață de acum înainte, pentru ca viața în doi să devină mai plăcută și mai intensă.

Pasiunea și romantismul merg mână în mână, folosește-te de aceste arme secrete!