NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP DECEMBRIE 2018 pentru BALANȚA. DRAGOSTE.
Luna DECEMBRIE 2018 în suflet

Venus părăsește zodia ta, și o face un pic nervoasă, de parcă nu i-a mers tocmai bine în luna noiembrie. Iubirea e posibil să fi fost sub așteptări, din cauza unor evenimente care te-au cam luat prin surprindere. Ești un pic iritată, și se simte și în relație, pentru că, dacă tu nu ești în apele tale, evident că influențezi și atmosfera din cuplu.

Cel puțin în prima parte a lunii, trebuie să fii foarte atent la decizii bruște, la vorbe pripite, la situații cu un oarecare iz conflictual, dar noroc că, spre perioada sărbătorilor, reușești să faci pace cu sexul opus și să ajungeți la o stare mai plăcută acasă. Începi luna de parcă iubirea ar fi cea mai mare provocare pentru tine, cea mai mare sursă de nervi, deci ai mare grijă în ce te bagi și cum gestionezi relația de cuplu.

Ceva lipsește și cum și Lilith e deja în zona sentimentelor, trebuie să fii mult mai atent la nevoile celuilalt decât la ale tale. Poate tu dai dovadă de un oarecare egoism, care de obicei nu te reprezintă, dar te pui mai mult pe tine în prim plan, și ceri mai mult de la partener. Dacă el știe să-ți ofere, e perfect, dar dacă și el vrea la fel de multă atenție, fiecare va lăsa loc de îndoieli, temeri și cine mai știe ce scenarii fanteziste.

Discuțiile pe care le ai cu partenerul în preajma sărbătorilor au un efect dinamizant, motivant, energizant, de parcă reaprindeți niște dorințe pe care amândoi le aveți legate de relația voastră, de viitor, de anul care vine, ca atare discutați, faceți planuri, dar apoi țineți-vă de cuvânt! Nu e exclus ca pasiunea să te facă mai implicat în plan sentimental, mai romantic, mai activ, și ești capabil să faci tot felul de promisiuni celui drag. Sau unul altuia!