GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP DECEMBRIE 2018 pentru GEMENI. DRAGOSTE.




Luna DECEMBRIE 2018 în suflet

Nu începi luna cu sentimente prea frumoase, ceva s-a întâmplat, poate la finalul lunii trecute, care a cam dat peste cap liniștea și armonia în relația ta de suflet. A apărut un conflict, o mică ceartă, o incompatibilitate de planuri și vise între tine și cel drag, și pentru câteva zile te străduiești să restabilești buna înțelegere dintre tine și partener.

Poate ești tentat să scoți de la naftalină toate promisiunile neonorate din ultimele luni – sau chiar din ultimii ani – și pentru că e și Mercur, guvernatorul tău retrograd, ești ceva mai agresiv, mai critic, mai direct și faci reproșuri dintre cele mai severe.

Ai tolerat tu cât ai tolerat, dar nu se mai poate, ci trebuie să te ridici la un moment dat pentru dezamăgirile tale, pentru promisiunile neonorate de partener. Îl ai pe Jupiter bine instalat, încă de luna trecută, în zona cuplului – deocamdată nu în cea mai bună conjunctură, de vreme ce primește cuadraturi de la Neptun și de la Marte – deci poate scoate la iveală minciunile, falsurile, neadevărurile, măștile pe care ori tu, ori partenerul le-ați pus în joc în ultima vreme,  deci să nu te mire că încep să se vadă lucrurile așa cum sunt, adevărul gol-goluț care, evident, uneori deranjează sau chiar doare.

Poate Jupiter te ajută să restabilești adevărul și firescul lucrurilor dintre tine și partener și cel care a greșit, să repare de urgență. Pui din nou în discuție foste principii, foste valori, foste promisiuni pe care amândoi le-ați pus pe frontispiciul relației voastre și dacă cineva s-a abătut de la aceste legi scrise sau nescrise ale vieții de cuplu, va trebui să cam dea socoteală.

Dar de data aceasta cu mari șanse de a restabili starea de bine, mai ales spre final de lună. Probabil sărbătorile sunt un aliat pentru ca voi doi să faceți din nou pace și să vă simți bine împreună, doar voi doi sau cu toată familia.