NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP APRILIE 2019 pentru TAUR. BANI.
Luna APRILIE 2019 în portofel

Cu Marte în zona banilor, te poți aștepta la o activare a acestui sector, desigur, dacă ai și de unde aștepta aceste surprize. Poți face vânzări-cumpărări, poți semna diverse acte cu conotații financiare, ești atent la orice pont din care ar putea ieși în plus iar afacerile proprii pot cunoaște o dinamizare, după ce, probabil, luni de zile au cam bătut pasul pe loc.

Aproape că vin bani în fiecare zi – desigur, dacă sursa ta de venit implică acest lucru și nu te bazezi doar pe un salariu primit o dată pe lună – dar tot așa se și duc în fiecare zi. Nici n-au venit bine, că au și dispărut, pentru că ai plăți de făcut zi de zi, de parcă nu se mai termină. E frustrant să primești bani o singură dată pe lună, dar să deschizi portofelul în fiecare zi, dar atât timp cât nu depășești limitele, vei face față cu brio.

E posibil să intri în posesia unor bani care ți se cuveneau încă din lunile anterioare, iar ei au rolul de a echilibra perfect bugetul, astfel încât să ai și tu curajul să visezi la vremuri mai bune.