NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP APRILIE 2019 pentru BERBEC. BANI.
Luna APRILIE 2019 în portofel

Cuvântul de ordine este timp, pentru că devine enervant pentru tine ca la toate încasările să dai piept cu atât de multe amânări. Aproape niciun ban nu vine atunci când trebuie, deci te poți aștepta ca cei care îi datorează bani să găsească tot felul de scuze pentru a mai amâna un pic plățile.

Dacă banii vin greu și lent, e clar că și toate plățile tale întârzie câteva zile, dar ai grijă să nu te trezești cu penalități din cauza acestor întârzieri.

Acest ritm scăzut de intrare în posesia banilor te face și mult mai prudent, ții de bani cu dinții, nu-i dai decât dacă e musai, nu-i cheltui dacă nu ești convins că au de unde veni alții. Practic, nu scoți bani din buzunar decât atunci când ai garanția că imediat vin alții la loc. Ai grijă deci la fiecare bănuț, fii econom, fii chibzuit, fii zgârcit la o adică!