NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP APRILIE 2019 pentru SCORPION. BANI.
Luna APRILIE 2019 în portofel

Ar trebui să fie o lună de succes în plan financiar. Posibil să vină de undeva bani ca un fel de recompensă, de premiu, bani bine meritați pentru eforturile depuse de tine.

Ai motive de bucurie când vine vorba de bani, dar nu le ții doar pentru tine, ci consideri că, dacă tu ai fost atât de norocos, poți face și pe alții fericiți cu gesturile tale materiale. Nu e deloc exclus luna aceasta să devii foarte generos, foarte darnic, dând din binele tău și altora. Faci cinste colegilor, faci daruri celor dragi sau poate cumperi ceva scump, mult dorit și de tine și de ceilalți din familie, și acest dar devine punctul de gravitație al multor evenimente fericite acasă.

Cumperi o mașină, mobilă nouă, casă nouă, cine știe ce alte obiecte scumpe, pe care nu ți le permiți oricând, și simți nevoia să împărtășești bucuria și să sărbătorești reușita cu cei mai importanți oameni din viața ta.