NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP APRILIE 2019 pentru BALANȚA. BANI.
Luna APRILIE 2019 în portofel

Greu de descurci cu banii, sunt momente când e o reală povară să-i ții în frâu, să îi echilibrezi, să îi împarți pe căprării. Dar chiar dacă sunt și câteva momente mai dificile în bugetul propriu sau al familiei, nu-ți pierzi optimismul ci îți spui mereu că vor veni ei și banii atunci când trebuie.

Posibil să mai duci după tine niște goluri financiare din luna trecută, dar numai datorită gândirii pozitive și a optimismului care nu te părăsesc luna aceasta, reușești să treci peste toate problemele cu zâmbetul pe buze. Nu agravezi situația cu griji inutile, nici nu-ți torni cenușă în cap, ci consideri că aceste probleme sunt trecătoare și la urma urmei sunt inerente în viața oricui.

Dacă reușești să-ți revii sau să scapi de niște restanțe, îți vor mai rămâne bani și pentru câteva plăceri personale, de care chiar ai nevoie pentru tonusul tău general. Un film sau o rochie nouă pot avea efecte minunate!