NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP APRILIE 2019 pentru PEȘTI. BANI.
Luna APRILIE 2019 în portofel

 

Te preocupă mult trecutul, probabil niște restanțe de care vrei să scapi  odată pentru totdeauna, dar poate duci și dorul unor vremuri mai bune din punct de vedere financiar când îți puteai permite tot ce-ți dorea inimioara.

Cu ceva noroc, poate ai acum șansa de a reveni un pic la acele vremuri, pentru că ai tendința de a nu te uita la bani, dar nu la modul exagerat, abuziv, care poate genera dezechilibre, ci doar o poftă greu de controlat de a-ți cumpăra lucruri la care tânjești de multă vreme.

Dacă ai acum un bănuț în plus, ești gata să pleci la mall și să-ți cumperi rochița la care visai, poșeta pe care ai văzut-o în vitrină, telefonul la care se face reclamă la tv… Practic, banii au acum rolul de a alina inima, de a împlini vise, de a-ți abate gândul de la alte probleme. De exemplu, dacă ceva lipsește în viața personală, acest gol poate fi umplut perfect cu o partidă de shopping.