NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP APRILIE 2019 pentru SĂGETĂTOR. BANI.
Luna APRILIE 2019 în portofel

O vreme credeai că nimic nu se va rezolva în situația financiară nu tocmai fericită în care te simțeai blocat. Credeai că o să stai aici mult și bine, că nimic nou nu se poate întâmpla în beneficiul tău pentru a depăși impasul.

Dar iată că te-ai înșelat: nimic nu-i veșnic, nici fericirea, nici nefericirea, nici prosperitatea, nici sărăcia, ca atare acea perioadă dificilă prin care ai trecut se sfârșește, finalmente, spre marea ta bucurie. Parcă mai răsufli și tu un pic, parcă nu mai ești la fel de stresat, parcă te-ai vindeca după o boală grea – cu conotații financiare, desigur – semn că niciodată nu trebuie să crezi că problemele nu te vor părăsi niciodată.

Ba da, și iată că se arată orizonturi mai senine chiar de acum, ce a fost mai greu se pare că se termină aici, iar de acum, încet-încet, ca într-o perioadă de convalescență, îți vei reveni la normal. Dar nu trebuie să faci abuzuri, pentru că pășești încă pe coji de ouă!