NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP APRILIE 2019 pentru CAPRICORN. BANI.
Luna APRILIE 2019 în portofel

Nu te lăsa păcălit de aparenta libertate de mișcare de care ai parte, pentru că te poate înșela. Lasă conștiința să-ți ghideze toate deciziile importante legate de bani, și nu arunca așa, cu banii, și în gâște, având impresia – greșită – că îți permiți orice.

Chiar dacă tu ai fi tentat să deschizi portofelul la primul impuls și să cheltui cum îți vine, ceva te reține totuși să faci vreo greșeală. Ori e acea voce interioară care-ți spune la timp: hei, mai ușurel cu banii, ori apar suficient de multe obstacole în planurile tale care se vor dovedi a fi în final binefăcătoare. E ca și cum vrei musai să cumperi ceva, și când te duci acolo, ori e închis, ori nu mai găsești produsul, ori ești ținut pe loc de tot felul de hopuri aparent banale, dar care sunt de fapt un noroc, pentru că așa nu te mai lasă să cheltuiești acei bani.

Dacă vezi că apar piedici în planurile tale de investiții, de fapt sunt cel mai bun lucru care ți se poate întâmpla, pentru că te opresc la timp de la vreo afacere nu tocmai profitabilă.