NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP APRILIE 2019 pentru GEMENI. BANI.
Luna APRILIE 2019 în portofel

Banii se mențin pe un teren destul de modest, dar echilibrat, atât timp cât nu sari nici tu calul. Ai vrea totuși să faci niște cumpărături, poate unele pe care nu le-ai mai făcut până acum, dar ai și unele rețineri, ca nu cumva să faci vreo greșeală. Analizează atent ce vrei să faci cu banii, pentru că ești zodia cea mai vizată de lecții majore de viață cu conotații financiare.

Atenție ce decizi, ce cumperi, ce semnezi, ce alegeri faci, ca nu cumva în spatele unor aparent bune propuneri financiare, să existe niște aspecte nedorite care să dezechilibreze balanța.

Tema acestei perioade e să arăți că ai învățat din fostele tale greșeli, să privești spre trecut cu luare aminte, să-ți dai seama ce a fost bine, ce a fost rău, și de aici să extragi niște concluzii benefice pentru situația ta financiară prezentă și viitoare. Trebuie să recunoști că ai făcut și unele erori cândva, că nu te-ai oprit la timp, că ai riscat, dar le poți considera niște lecții practice din care ai reușit să înțelegi ce înseamnă cumpătarea, să cântărești fiecare decizie financiară, să nu te arunci în gol fără măsuri de precauție. Acum ești genul de om care din greșeli învață.