GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

TAUR. Horoscop 2018 * VIII. Influenta NODULUI NORD.

Inapoi la Horoscop 2018 TAUR

 

Influenta NODULUI NORD in 2018.

Pâna pe 15 noiembrie, NODUL NORD se afla în LEU, ceea ce te îndeamna sa-ti (re)deschizi inima, sa lasi lumina sa invadeze sufletul, sa dai la o parte ce nu îti mai este de folos, sa chemi iubirea sa te ghideze. Sa cauti în trecutul tau ce este mai bun si sa valorifici acele trairi de demult, acele emotii care te-au animat odinioara. Poti retrai momente de altadata la intensitate maxima sau faci un ocol înapoi, spre trecut, unde a ramas ceva din care îi poti extrage energia: o fosta iubire, o amintire de care îti era dor, o informatie abandonata prin memorie etc. Arunca o privire peste umar si încalzeste-ti sufletul de la flacara acelor timpuri, care mai ard înca în adâncul inimii tale. Nu le-ai uitat, nu s-au stins, deci înca îti mai poti extrage seva de acolo. Trecutul poate fi sursa multor motive de bucurie, de nostalgie, de emotie, dar si de inspiratie pura pentru vremurile care vin. Esti la mijloc între doua timpuri – trecut si viitor – dar momentan conteaza prezentul: ce faci aici si acum!

Îndemnul perioadei: deschide-ţi sufletul, iubeşte, daruieşte, aşeaza-te la casa ta, fa un copil, apropie-te mai mult de mama, dedica-te familiei, prinde radacini, redecoreaza-ţi casa, adu-ţi aminte de trecut, arunca o privire înapoi sa vezi de unde vii, apleaca-te asupra lucrurilor de odinioara, descopera-ţi latura sensibila, romantica, nostalgica, întoarce-te în timp, întoarce-te acasa, creeaza-ţi un loc al tau, intim, în care sa te refugiezi la nevoie ia legatura cu originile tale, ocupa-te mai mult de sufletul tau şi de oamenii la care ţii.

Un an mai bun decat scrie in horoscop!
ACVARIA

Horoscopul continua pe paginile urmatoare:
1 2 3 4 5 6 7 8