GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

TAUR. Horoscop 2018 * IV. Influenta lui Uranus.

Inapoi la Horoscop 2018 TAUR

 

Influenta lui URANUS in 2018. Revolutieeee!

Lume, lume! URANUS se muta în zodia ta – în TAUR – pe 16 mai! Ce-i drept, pe 7 noiembrie face un pas înapoi în Berbec, de parca i-au ramas niste restante în zodia anterioara, ca apoi, în 2019, sa se mute ”cu catel si purcel” în zodia ta pâna în 2026. Acest an, însa, cum e un fel de avanpremiera la ceea ce va urma apoi ani de zile, un episod pilot, care dureaza doar câteva luni, si care îti arata un pic din ce vei descoperi apoi! Poate te vei simti ciudat, pentru ca Uranus e un revolutionar prin definitie si te îndeamna ca schimbi macazul, sa iei taurul din tine de coarne si sa-l îndrepti într-o aventura noua. Da, tie nu prea îti plac provocarile sau schimbarile majore, asa e, de aceea nici nu stii de unde sa începi, dar bate prea tare vântul schimbarii prin ograda ta ca sa nu te ia pe sus la un moment dat si sa te azvârle în alta directie decât tot ce ai facut în viata ta.

E un proces de durata, dar acum poate fi exact declicul mult asteptat care sa te scoata din zona de confort, de banal, de monotonie, de pasivitate, si sa te oblige sa începi un capitol nou din viata ta. Uranus s-a mai aflat în aceasta zona acum… 83 de ani, deci clar ca e ceva special pentru tine. Toti Taurii sunt chemati, unul câte unul, la raport si nu mai au voie sa paseze raspunderea la altii, ci sa spuna: da, pot, da, sunt aici pentru schimbare. În fond schimbarea e pentru tine, nu pentru altcineva, deci considera intrarea lui Uranus în zodia ta ca pe o sansa grozava de upgrade general, ca pe o renovare generala, când esti pregatit pentru cele mai mari si spectaculoase schimbari ale vietii tale. Te va lua prin surprindere totul, mai ales ca tu esti genul calm si comod care se bucura mai degraba cu ce are deja, dar daca simteai ca bati pasul pe loc, acesta e momentul optim sa deschizi larg poarta si sa evadezi spre o alta lume. Pe orice plan s-ar resimti schimbarea – job, afaceri, cuplu, iubire – începe revolutia vietii take!

Un aspect cu totul special se va forma în vara lui 2018, când Saturn, aflat într-o alta zodie de pamînt, ca si a ta, va forma un trigon de pamânt cu Uranus din zodia ta – aspect unicat! – si care poate oferi deja rezultate vizibile ale acestor schimbari. Desi „revolutia personala” e un proces de durata si nicidecum unul care se produce peste noapte, vara lui 2018 deja îti arata clar ce se schimba în viata ta, îti da garantii certe ca totul începe sa se aseze pe un fagas mai bun, mai sigur, mai stabil. Dar schimbarea nu se încheie aici, în schimb fiecare examen pe care îl iei, mai aseaza o caramida solida la cel care devii luna de luna, an de an, de acum pnainte!

Horoscopul continua pe paginile urmatoare:
1 2 3 4 5 6 7 8