GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

TAUR. Horoscop 2018 * VII. Influenta Lunii Negre/Lilith.

Inapoi la Horoscop 2018 TAUR

 

Influenta LUNII NEGRE/LILITH in 2018.

LUNA NEAGRA intra în VARSATOR dupa 5 august, ceea ce, pentru un Taur, nu e cel mai placut eveniment astrologic, de vreme ce vizeaza exact zona profesiei, a recunoasterii sale, a succesului, deci, daca ai mari planuri în cariera, grabeste-te sa le pui în aplicare pâna în acel moment. Nu înseamna ca dupa 5 august nu mai merge, dar vei simti ca mergi pe gheata subtire – poate firesc pentru orice nou pcneput de drum – nu mai esti la fel de sigur pe tine, pe valoarea ta, pe pozitia ta profesionala, dar e firesc sa te îndoiesti de tine când nu prea stii ce te asteapta.

Tu nu esti un aventurier din fire, tocmai de aceea, dupa ce începi sa faci marile schimbari din viata ta, sub impulsul lui Uranus, e normal sa te simti nesigur, daca roadele nu se arata repede. Important e ca ai schimbat macazul, acum trebuie doar sa vâslesti mai departe cu curaj, având rabdare sa se vada rezultatele. Nimic nu se ridica peste noapte, nu uita! Probabil mai ai câte ceva de învatat pâna atunci, dar si aici nu stai tocmai bine, pentru ca trecerea lui Lilith prin Capricorn nu sustine examenele si studiile, cu riscul de a fi nevoie sa le amâni sau de a le da de mai multe ori pâna le iei.

Deci asteapta-te la o usoara subrezire a zonei carierei dupa 5 august, mai ales daca pornesti pe cont propriu, într-o afacere proprie, independent. Razboiul pentru independenta nu e usor pentru nimeni!

Horoscopul continua pe paginile urmatoare:
1 2 3 4 5 6 7 8