GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

TAUR. Horoscop 2018 * VI. Influenta lui PLUTO.

Inapoi la Horoscop 2018 TAUR

 

Influenta lui PLUTO in 2018. Mai multa ordine!

PLUTO ÎN CAPRICORN nu aduce nimic nou anul acesta, dar pentru ca se afla tot într-o zodie de pamânt ca si a ta, îti este un aliat bun de multi ani încoace. El îti întareste credinta, principiile, valorile, da rigoare în gândire, el te ajuta sa consolidezi ideile în care crezi, el îti da fermitate si responsabilitate. E mai riguros, asa e, dar datorita lui, ai reusit în ultimii ani sa pui la punct un edificiu solid de principii de viata, descoperind ca, oricât de grea sau ciudata ar fi viata uneori, ai pe ce te baza, ai resursele adecvate, ai taria de a trece peste toate, învatând din mers ce e mai bine pentru tine.

Ce-i drept, tot el – combinat cu aglomeratia de planete din Capricorn de pe parcursul anului – te face si mai încapatânat, mai tenace, mai concentrat pe ceea ce doresti sa obtii, în sensul ca, daca-ti intra anul acesta o idee în cap, nu ti-o mai scoate nimeni de acolo. Totul e sa fie una constructiva si sa începi s-o pui în practica, sa n-o lasi sa devina obsesie sau idee fixa, ci sa fie aspiratia pentru care merita sa lupti, orice ar fi!

Horoscopul continua pe paginile urmatoare:
1 2 3 4 5 6 7 8