GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

TAUR. Horoscop 2018 * III. Influenta lui SATURN.

Inapoi la Horoscop 2018 TAUR

 

Influenta lui SATURN in 2018.m Hai la scoala!

Înca de la final de 2017, SATURN a intrat în CAPRICORN si tot anul 2018 influenteaza zona studiilor pentru tine. E vremea maturizarii tale depline, lumea te va vedea acum cu alti ochi, îti va fecunoaste superioritatea în plan mental, va aprecia principiile ferme si clare dupa care te ghidezi, va remarca ce rigoros ti-ai cladit un întreg edificiu de valori si principii de la care nu te abati. Vointa si disciplina, si poti folosi aceste calitati spre desavârsirea ta profesionala, morala, academica, zi-i cum vrei!

Daca ai amânat sa faci un curs de specializare sau chiar sa te înscrii la o facultate, daca ai abandonat cândva studiile, daca nu ti-ai dat examenele la vremea lor, daca ai evitat sa te apuci serios de învatat, constiinta te îndeamna sa te ocupi serios de acest aspect. Ba chiar e o perioada în care, chiar daca ai profesat în cine stie ce alt domeniu înainte, ai un interes special spre un alt domeniu pe care vrei sa-l aprofundezi.

Poate fi vremea cursurilor de durata, pentru specializare, de reprofilare, vremea pasilor superiori în cariera, dar acum abia înveti, faci pasi mici si lenti spre ceea ce, peste câtiva ani, va aduce împlinirea ta profesionalp. Atingi un nivel intelectual care îti spune ca e vremea sa te asezi serios la masa de studiu, nu mai fugi de învatatura, nu mai fugi de responsabilitatea de a-ti desavârsi studiile, de a obsine diplomele, calificarile si atestatele de care ai nevoie, pentru ca da, poate fi momentul ideal ca profesionistul de mai târziu sa capete contur. Vei fi mândru de tine, deci învata-învata-învata, chiar daca nu închei repede aceste cursuri. Teoria si practica se vor asocia de minune!

Aglomeratia de planete din Capricorn, plus retrogradarea lui Marte – ce va face ca aceasta planeta sa poposeasca aproape 5 luni în Capricorn, lucru rarisim! – îti dau ambitie, rabdare, întelepciune si tenacitatea necesara de a-ti vedea serios de carte. Nu spune nimeni ca va fi usor, examenele pot fi grele, materia greu de acumulat, dar daca tot ai atâta aviditate de cunoastere anul acesta, merita s-o canalizezi spre împlinirea ta profesionala.

Horoscopul continua pe paginile urmatoare:
1 2 3 4 5 6 7 8