GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

TAUR. Horoscop 2018 * II. Influenta lui JUPITER.

Inapoi la Horoscop 2018 TAUR

 

Influenta lui JUPITER in 2018. Schimbari in cuplu si parteneriate.

JUPITER în SCORPION pâna pe 8 noiembrie influenteaza major viata de cuplu, relatia cu partenerul de viata, dar si orice alta asociere din care faci parte, iar prima luna a anului poate aduce un plus de activitate acolo, de vreme ce Jupiter si Marte îsi dau întâlnire în Scorpion. Acum depinde cum folosesti tu energia acestui aspect planetar rarisim – ultima oara când cele doua planete s-au mai întâlnit aici a fost în… august 1982 – pentru ca la unii poate aduce curajul de a spune stop si de a o lua de la capat, la altii pot îngreuia si mai mult relatia, tensionând casnicia, viata în doi, sau aducând un plus de tensiune care nu face bine nimanui.

Se aud vesti despre divorturi, de separări, de conflicte în relatiile vechi, deci ai grija pâna unde întinzi coarda, pentru ca lucrurile pot scapa un pic de sub control. E un fitil aprins acolo, totul e sa nu-l lasi sa ajunga la butoiul cu pulbere! Dar acest aspect poate fi si scânteia care sa reaprinda pasiunea în cuplu, deci, daca te plângeai ca nimic nu se mai întâmpla, canalizeaza aceasa fantastica energie spre reaprinderea flacarii de altadata. Adu-ti aminte ca esti o fire senzuala, pasionala, si daruieste tot ce ai mai bun. Pasiunea de odinioara poate reînvia. Daca partenerul nu e pe faza, s-ar putea s-o îndrepti… în alta parte. Acelasi Jupiter te poate îndemna anul acesta sa pui capat unor contracte, asocieri sau colaborari mai vechi – în cariera, în afaceri, sau chiar si în vechi prietenii – ca apoi, când si Uranus va intra în zodia ta, sa ai curajul – aproape nebunesc – de a porni pe cont propriu în alt sens.

Horoscopul continua pe paginile urmatoare:
1 2 3 4 5 6 7 8