GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

TAUR. Horoscop 2018 * I. Venus si Marte.

Inapoi la Horoscop 2018 TAUR

 

Influenta lui VENUS si a lui MARTE in 2018

Venus va dicta cele mai bune perioade pentru iubire pe perioada trecerii sale prin zodia ta, între 1-24 aprilie, prin FECIOARA, între 11 iulie – 7 august, si prin SCORPION, între 10 septembrie – 31 octombrie, acestea fiind momente benefice, în care te poti deschide mai mult catre iubire, catre viata în doi, împartasind emotie si sentimente, primind iubire la intensitate maxima.


Marte nu trece prin zodia ta în 2018, dar se va afla o vreme în Scorpion, umar la umar cu Jupiter, animând, dar si tensionând viata de cuplu, dându-ti dorinta de schimbare în casnicie, poate chiar de divort, daca nu mai merge deloc bine de la o vreme. Prima luna a anului poate veni cu o decizie transanta în cuplu, dar acum ramâne de vazut în ce directie folosesti vântul schimbarii: spre a repara totul, categoric, sau spre a o lua de la capat în alt sens. Despre acest aspect vei afla mai multe în horoscopul lunii ianuarie.

Horoscopul continua pe paginile urmatoare:
1 2 3 4 5 6 7 8