GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP MAI 2019 pentru VARSATOR. BANI.
Horoscopul banilor pentru Vărsător

Luna MAI 2019 în portofel

La început de lună scapi de rău famata Lună Neagră care ți-a traversat zodia în ultimele luni. Gata, s-a dus… dar unde crezi că intră? În Pești, ceea ce pentru tine înseamnă zona banilor. Nu e chiar cea mai bună poziție pentru o persoană care are nevoie de bani și se luptă zi de zi pentru banii lui, ca atare, până la anul va trebui să-i suporți capriciile, oscilațiile, probele de încercare, lecțiile… Acum nu trebuie să te sperii de prezența lui aici, ci doar să fii mult mai atent, mai lucid, mai realist în privința cheltuielilor, ca nu cumva iluzia să pună stăpânire pe tine.

Ți s-ar putea face promisiuni mărețe sau pompoase – sau tu să faci altora – să ți se promită marea cu sarea, să fii atras în afaceri nu chiar atât de corecte sau de clare, să se nască în mintea ta o mulțime de vise costisitoare, tocmai de aceea trebuie să fii permanent cu ochii și urechile larg deschise ca nu cumva să crezi în vise naive sau promisiuni deșarte.

Cu cât mintea ta rămâne mai lucidă, mai alertă, mai atentă la orice, cu atât șansele de a nu fi indus în eroare și de a nu porni pe căi iluzorii cresc. Cât timp mintea conduce, și nu fantezia sau latura ta credulă și idealistă, banii tăi sunt în siguranță, deci focus: ține lumina permanent aprinsă peste investițiile tale!