GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP MAI 2019 pentru SCORPION. BANI.
Horoscopul banilor pentru Scorpion

Luna MAI 2019 în portofel

Îndoiala planează peste tot ce este legat de bani, ori pentru că tu ridici unele semne de întrebare cu privire la intențiile tale, la credibilitatea ta, la capacitatea ta de a-ți ține promisiunile, ori pentru că tu ai unele motive de suspiciune în privința altora. Nu e exclus ca, pe undeva, să-și bage coada minciuna, înșelăciunea, dezinformarea sau ascunderea adevărului… deci fii extrem de prudent în chestiuni financiare. Încearcă să faci totul just, corect, legal, nu te abate de la lege sau de la adevăr, oricât de mare ar fi ispita s-o iei pe căi mai ușoare, pentru că nu vei ieși tocmai bine din astfel de situații,.

Da, există un oarecare risc de a fi păcălit, indus în eroare, atras în afaceri incorecte de alții mai versați, care te pot aburi cu vorbe mari, dar este valabilă și reciproca: tu să fii cel care spune vorbe pompoase pentru a-și atinge scopurile, în timp ce altul ar putea pica în plasă. Situația financiară e un cuțit cu două tăișuri: poți minți sau poți fi mințit, poți înșela sau poți fi înșelat, poți pierde sau poți face pe altul să piardă, deci e o situație în oglindă: ceea ce faci altuia poți păți și tu, deci… ce ție nu-ți place, altuia nu-i face!

Chiar dacă este Jupiter acolo în zona banilor – și mai stă până la finalul anului – e totuși foarte provocat de Marte din Gemeni, deci aripa care planează acum peste tot ce ține de bani e… minciuna, e dualitatea, e fățărnicia, deci riscul unor erori e cam mare. Nu crede orice, dar nici tu nu spune gogomănii cât casa! Adevărul înainte de toate dacă nu vrei să dezechilibrezi bugetul.