GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP MAI 2019 pentru LEU. BANI.
Horoscopul banilor pentru Leu

Luna MAI 2019 în portofel

Banii sunt motiv de stress, luna aceasta, pentru că se mișcă prea repede. Vin facturi zilnic, ai multe plăți de făcut, chiar și mai multe dintr-un foc, ca atare simți bugetul ca pe o mare cuprinsă de furtună: vin și pleacă mult prea rapid,. Deși în zona banilor tăi e liniște, totuși fii foarte atent când vine vorba de bani sosiți din alte surse decât cele cu care ești obișnuit. Te poți trezi cu rate în plus, cu taxe sau impozite mai mari decât știai, sau, dacă erai cuiva dator, acesta s-ar putea să te cam strângă cu ușa, inclusiv banca poate veni cu o mulțime de noi condiții sau taxe neprevăzute inițial în contract.

Luna aceasta Luna Neagră intră în zona banilor, care va sta aici până la anul. E un eveniment astral rarisim, are loc o dată la 9 ani, deci demult n-ai mai avut parte de asemenea stres financiar. Se instalează o ușoară teamă cu privire la bani, ceea ce înainte nu ai simțit, pentru că tu nu ești fricos din fire, dar de data aceasta – explicabile sau nu – temerile se cam instalează în sufletul tău când vine vorba de bani. Evident că ești iritat, evident că te supără fiecare leuț care trebuie să plece din buzunarul tău, că de intrat bani noi… mai greuț.

Totuși, Uranus și Mercur își vor da întâlnire în Taur în prima jumătate a lunii, și te poți aștepta și la surprize plăcute, cum ar fi o creștere salarială neașteptată, o provocare din care pot ieși niște bănuți în plus, o recompensă în bani bine venită pentru un efort susținut cândva, o decizie cu impact financiar importantă, prin care să dai alt curs unor proiecte de durată, deci e o lună în care banii vin și pleacă la viteze maxime.