GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP MAI 2019 pentru BERBEC. BANI.
Horoscopul banilor pentru Berbec

Luna MAI 2019 în portofel

Când Taurul este atât de activat, cum se întâmplă luna aceasta, e vremea ta să cunoști prosperitatea! Uranus s-a mutat în Taur nu demult, iar acum, pe rând, intră în Taur și Mercur pe 7, și Venus pe 15, Soarele deja e acolo încă de la finalul lunii aprilie, deci iată sectorul vieții cel mai activat pentru tine: banii!

Se mișcă lucrurile în sens productiv, parcă se mai adună bănuții, apar idei noi de afaceri, apar roadele palpabile pentru eforturile depuse de tine până acum, vin vești profitabile care pot restabili liniștea și securitatea în bugetul tău. Pe rând, Mercur și Venus vor forma conjuncții cu Uranus aici în Taur, și, sub influența acestor evenimente astrale unicat (e prima oară când au loc în zodia Taurului) te poți aștepta la evenimente interesante menite să aducă un aer proaspăt prin contul bancar sau prin portofel. Poate fi una din cele mai bune perioade în privința banilor, ceea ce-ți dă curaj să ieși la cumpărături fără să te uiți la cât cheltuiești. Poate ai tot amânat unele cumpărături, tot ai spus că nu e momentul, că nu sunt bani suficienți, dar acum lucrurile încep să arate tot mai frumos.

Ai putea cumpăra ceva scump, de care să fii foarte mândru: o bijuterie, o haină – ca să vorbim de lucruri mici – ori ceva scump, care te face fericit, cum ar fi mobilă nouă, mașină nouă sau chiar o casă. Simți că imaginea ta se ameliorează în ochii lumii datorită acestor investiții, deci ai numai motive de satisfacție atunci când cheltuiești acei bani. De fapt, nici nu-i consideri cheltuiți, ci investiți: în imagine, în renume, în starea ta de bine, în fericirea ta.