GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP MAI 2019 pentru FECIOARA. BANI.
Horoscopul banilor pentru Fecioara

Luna MAI 2019 în portofel

Deși prima parte a lunii nu aduce mai nimic nou în privința banilor, spre final de lună parcă mai încep să se miște lucrurile. Ideile bune vin pe bandă rulantă, totul e să ai și curaj să le pui în aplicare. E ca și cum ai stat pe margine, în expectativă, luni de zile și brusc, se aprinde fitilul și treci la fapte.

Orice e posibil sub influența acestui vânt propice schimbării: scapi de niște datorii, cumperi ceva mult dorit, poate chiar ceva foarte scump sau ceva cu totul deosebit, îți cumperi bilet de avion să pleci unde vezi cu ochii, decizi o mutare de proporții în viața ta, dintr-un oraș în altul sau dintr-o țară în alta, deci da, poate fi perioada celor mai mari surprize care au și o componentă financiară majoră. Scoți din buzunar mai mulți bani, dar cu un scop cu adevărat special, pe care nu ți-l permiți deseori în viață.

Nu poți greși, pentru că banii sunt cumva protejați pe ani de zile de acum înainte de Chiron, și, chiar dacă uneori mai poți fi impulsiv și deschizi portofelul fără să chibzuiești, se așează în așa fel lucrurile încât scapi cu brio chiar și de situațiile pripite. E nevoie de curaj, iar tu ai acum acel curaj de a face lucruri nemaifăcute, care nu te reprezintă de obicei, de vreme ce tu nu ești imprudent și nici nu-ți place să riști. De data aceasta riști și… câștigi! Probabil ai pe cineva alături care te însoțește, te îndrumă, te stimulează prin exemplu personal, care te susține permanent și cât timp faci parte din această echipă, simți că nu poți greși și mergi mai departe cu curaj.