GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP MAI 2019 pentru TAUR. BANI.
Horoscopul banilor pentru Taur

Luna MAI 2019 în portofel

Opoziția dintre Marte și Jupiter, de la începutul lunii, poate crea unele dezechilibre în buget, pentru că ai putea fi atras de excese, de abuzuri, de cumpărături inutile, de afaceri cu un oarecare factor de risc. Ețti atras de câștiguri facile, de promisiuni pompoase venite de la alții care știu să manipuleze pe oricine pentru a câștiga ceva în avantaj propriu, de aceea trebuie să deschizi bine ochi ori de câte ori cineva îți propune afaceri mult prea mari, prea frumoase ca să fie adevărate.

Dacă vine vorba de cumpărături scumpe, trebuie să analizezi bine situația, ca că nu crezi pe cel care-ți vinde gogoși într-o formă foarte atrăgătoare. Mare atenție la orice afacere care una promite și alta oferă în final, pentru că ești pasibil de mai mici sau mai mari erori financiare ce au la bază încrederea în cine nu merită.

Ești mai credul, într-un limbaj de rând cam… pui botul la orice minciună spusă de unii în cuvinte meșteșugite, deci mare grijă în ce te bagi și în cine ai încredere. Nu semna contracte fără să te informezi serios! Nu cumpăra nimic rapid, la primul impuls, împins de la spate, având impresia – sau crezându-l pe vânzător – că afacere mai bună ca aceasta nu există! În spatele unor măști false, care îți prezintă situația cu totul altfel decât e în realitate, se pot afla pericole. Dacă accepți, mai târziu vei regreta că ai fost atât de naiv, deci fă în așa fel încât să nu alegi căi mult prea simple, mult prea frumoase, mult prea promițătoare. Nimic nu e așa de frumos pe cât ți se spune, deci alege mai degrabă calea cea mai grea!