GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP MAI 2019 pentru PEȘTI. BANI.
Horoscopul banilor pentru Pești

Luna MAI 2019 în portofel

La început de lună, cu ceva planete din Berbec, în zona banilor, te poți aștepta la o activare a chestiunilor legate de bani. se vorbește despre bani, te atrag o mulțime de cumpărături, dar atuul tău poate fi Chiron, aflat aici pentru mulți ani de acum încolo, care nu te va lăsa să faci gesturi necugetate cu banii. Parcă ceva te trage de mânecă, îți atrage atenția, te face să te gândești mai mult la viitor, la plățile de lunile viitoare, și nu la clipa prezentă.

Vor fi momente când banii vor fi motiv de tristețe, nu că nu ar fi, ci mai degrabă pentru că banii pentru care ai făcut atâtea sacrificii, ai muncit atât, ai strâns cureaua atât… ar putea lua acum un sens total nedorit. Îți va părea rău pentru unele sume de bani de parcă, atunci când ți-e lumea mai dragă, hop se ivește vreo plată neprogramată sau vreo factură neașteptată și plângi că trebuie să deschizi portofelul ca să te achiți de acea sarcină.

Ai sentimentul că regreți fierace leuț pe care trebuie să-l cheltuiești, chiar dacă e o plată obligatorie, dar rămâi cu gândul că ai fi putut folosi acei bani mult mai bine în altă direcție, poate mult mai plăcută. Ține cont și de ce îți spune familia legat de bani, de achiziții, de investiții, ca nu cumva tu să te lași atras de o himeră, de o iluzie, de un vis costisitor și nu neapărat necesar, având impresia că ai neapărată nevoie de un obiect și mai târziu să-ți dai seama că ai aruncat banii pe fereastră dintr-un impuls cheltuitor.