GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

RAC. Horoscop 2018 * VIII. Influenta NODULUI NORD.

Inapoi la Horoscop 2018 RAC

Influenta NODULUI NORD in 2018.

Pâna pe 15 noiembrie, NODUL NORD se afla în LEU, ceea ce vizează relatia ta cu banii, cu valorile materiale pe care pui cel mai mare preț. S-ar putea să reevaluezi multe aspecte ale vieții tale și să le descoperi alte valențe decât înainte, observând acum că mult mai importante pentru tine au devenit iubirea, afecțiunea, lucrurile care-ți fac plăcere, ceea ce inima ta vrea și cere, și poate mai puțin banii sau bunurile pe care credeai că le prețuiești.

Poate ai parte de suficiente semne de afecțiune sinceră și pură ca să reașezi aceste aspecte pe un loc principal din viața ta, fără a mai fi la fel de preocupat de chestiunile materiale, deci iubirea poate sta acum la loc de cinste, pe un piedestal de aur, iubind, poate, mai mult sau mai intens ca oricând.

Îndemnul perioadei: investeşte cu cap, prinde cheag, acumulează, dar şi economiseşte, pune un ban deoparte pentru zile negre, fă ca viaţa ta să devină mai stabilă, descoperă frumuseţea vieţii, (re)descoperă-ţi talentele, iubeşte, ataşează-te de ceva numai al tău.

După 16 noiembrie și mai apoi tot anul 2019, Nodul Nord va trece prin zodia ta. În 2018 sunt vizați mai ales Racii născuți la finalul zodiei, dar mai apoi, timp de un an și ceva, toți Racii își vor reevalua viața, destinul, modul de a fi, de a simți, de a se arăta lumii, vor face bilanțul ultimilor 18 ani de viață și vor extrage niște concluzii mature. Poți să te gândești la viața ta din anul 2000, de exemplu, pentru că ori revine în actualitate ceva din acele vremuri, ca să repari totul abia acum, ori revii pe drumul cel bun, dacă în ultimii 18 ani ai cam rătăcit prin viață.

Trecutul revine mai mult în actualitate cu un bagaj imens de trăiri, de amintiri, de lecții, de restanțe sau regrete, căci, după intrarea Nodul Nord în Rac, trebuie să demonstrezi că ai acumulat experiență de viață și știi ce ai de făcut, poți redresa lucrurile de atunci sau le poți așeza pe un alt fundament decât altădată. Sapi un pic la fundația vieții tale ca să vezi pe unde sunt punctele slabe și ce mai trebuie consolidat, pe ici, pe colo, dinspre trecut spre viitor.

Privești spre trecut cu seriozitate, la cel care erai cândva, pentru că între timp te-ai schimbat și acum poți și știi să remediezi lucrurile cu totul diferit decât înainte, semn că ai evoluat!

PIETRELE NOROCOASE pentru RAC in 2018:
   
Un an mai bun decat scrie in horoscop!
ACVARIA

Horoscopul continua pe paginile urmatoare:
1 2 3 4 5 6 7 8