GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

RAC. Horoscop 2018 * VI. Influenta lui PLUTO.

Inapoi la Horoscop 2018 RAC

Influenta lui PLUTO in 2018.

PLUTO e în CAPRICORN de foarte multi ani, si i se alătură aici si Saturn, iar cele două planete cu un iz serios vor turna un plus de rigoare, detașare si responsabilitate în modul tău de a privi viața în doi. Ceea ce aduce nou anul acesta e întâlnirea pe care Pluto si Luna Neagră o au în Capricorn. Nu e o conjunctie unicat, a mai avut loc si în 2009, si poate genera decizii capitale în căsnicie, ce pot reaseza viitorul pe un cu totul alt teren.

Când două elemente astrale atât de severe intră în ecuatie, alături de un Saturn aflat si el în acelasi sector al cerului, e greu de crezut că vor avea loc evenimente blânde, ci mai degrabă decizii de viată cu efecte pe termen lung, care nu mai lasă loc de întoarcere și care te pun serios la încercare. Fii, deci, atent la alegerile din acestui an – mai ales în preajma lunii mai 2018 – pentru că te pot trimite pe un cu totul alt drum decât înainte, din care nu vei dori – sau nu vei putea – să te mai întorci.

Horoscopul continua pe paginile urmatoare:
1 2 3 4 5 6 7 8