GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

RAC. Horoscop 2018 * IV. Influenta lui Uranus.

Inapoi la Horoscop 2018 RAC

Influenta lui URANUS in 2018.

Pe 16 mai, URANUS se mută în TAUR. Ce-i drept, pe 7 noiembrie face un pas înapoi în Berbec, de parca i-au mai rămas niste restante de rezolvat în carieră. Deja ai citit mai sus că intrarea lui Jupiter în Săgetător, pe 8 noiembrie, va pune mai mare accent pe munca ta, dar oare e o întâmplare faptul că exact atunci revine și Uranus în Berbec? Între mai-noiembrie, Uranus tatonează un pic zodia următoare și parcă se întredeschide o ușă către viitor. Pentru că descoperi un pic din ceea ce urmează, mai ai șansa, ultima oară, de a schimba ceva din trecut.

E ca și cum răsfoiești o carte palpitantă cu câteva capitole înainte, afli ce se întâmplă și te întorci la primele capitole să mai schimbi ceva din datele problemei, să le ajustezi perfect pe șablonul viitorului. Ai șansa de a o lua de la capăt încă o dată sau doar de a revizui niște capitole de început, astfel încât, din 2019, să construiești viitorul pe un fundament solid, exact așa cum îți dorești.

Da, poate tot ce ai clădit în ultimii 6-7 ani părea interesant și pe placul tău, dar această ultimă strigare la schimbare a lui Uranus în Berbec e ca o privire în oglindă ca să descoperi dacă ai uitat ceva, dacă ai sărit peste vreo etapă, dacă mai poți schimba ceva în ultima clipă. Profită de ocazie, poate n-ai făcut 7 ani ceea ce poți face acum, în cele câteva luni de reîntoarcere a lui Uranus în Berbec!

Horoscopul continua pe paginile urmatoare:
1 2 3 4 5 6 7 8