GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

RAC. Horoscop 2018 * VII. Influenta Lunii Negre/Lilith.

Inapoi la Horoscop 2018 RAC

Influenta LUNII NEGRE/LILITH in 2018.

LUNA NEAGRA în CAPRICORN, până pe 5 august, concentrează și ea energia asupra aglomeratiei de planete din Capricorn din prima parte a anului, căci aici se vor aduna si Pluto si Saturn, care vor sta mai apoi multă vreme aici, si Marte si Luna Neagră, trecător, ceea ce face ca relatia ta cu jumătatea ta să fie una încărcată si încercată anul acesta. Atmosfera din cuplu se îngreuiază, se răcește, dar poate se și limpezește, descoperind niște adevăruri certe, pe care înainte nu le vedeai sau nu le acceptai, trăind într-o bulă de săpun.

Bula se sparge și poți vedea realitatea din căsnicia ta cu alți ochi, oferindu-vi-se ocaxia de a repara ce se mai poate sau, dacă nu se mai poate face nimic, de a rupe, în sfârșit, ghiuleaua pe care o tot trăgeai de picior. Poate nu sună tocmai fericit configurația aceasta, căci voi, Racii, sunteți cei mai încercați de această concentrare unicat de planete din zodia opusă, dar odată și-odată trebuia să se ridice ceața de peste viața voastră și să vedeți lucrurile exact așa cum stau ele. Bună, rea, aceasta e realitatea.

Horoscopul continua pe paginile urmatoare:
1 2 3 4 5 6 7 8