GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

RAC. Horoscop 2018 * II. Influenta lui JUPITER.

Inapoi la Horoscop 2018 RAC

Influenta lui JUPITER in 2018.

JUPITER în SCORPION pâna pe 8 noiembrie trimite un trigon benefic spre tine, care ești tot zodie de apă, ca și Scorpionul. E vorba de un plus de pasiune în iubire, vrei să te implici mai intens și mai profund în tot ce ține de viața ta sentimentală, dar atenție totuși: când e vorba de pasiune, există și riscul de a călca strâmb, în sensul că, dacă acasă s-au cam răcit relațiile – cu Saturn acolo e foarte probabil – dorești să cunoști iubirea din altă direcție, cu șansa de a iubi din nou, de a te arunca în brațele cuiva care e acolo pentru a-ți reaprinde inima.

Poate începutul de an să aprindă un fitil în inima ta, cu șposibilitatea unei idile pasionale, dar care pune serios în balanță iubirea oficială (căsnicia, adică) și cea neoficială (aventura, escapada, ce-și dorește inimioara, cu sau fără perdea). Poate fi anul unei iubiri mai mult sau mai puțin secrete, a unei aventuri amoroase intense, dar, dacă o lași să te copleșească, nu este exclus să pună serios în pericol ceea ce ai deja acasă, ceea ce ai construit ani de zile. Cum e și un an în care reevaluezi trecutul, cine știe, ajungi în faza de a reevalua și viața de cuplu clădită până acum în ani de zile, cu scopul de a-i da alt sens sau… de a-i pune punct, pentru a o lu de la capăt în altă direcție.

Există în continuare riscul divorțurilor pentru unele cupluri sau, dacă nu se ajunge efectiv la divorț, riscul înstrăinării, al însingurării, al răcirii sentimentelor, a distanțării, de voie sau de nevoie (de exemplu plecarea partenerului departe, ceea ce clar că afectează relația). Jupiter aici îți redeschide poarta spre nevoile tale emoționale și afective cele mai profunde, căci, fie că recunoști sau nu, există puncte lipsă sau puncte nevralgice din viața ta sentimentală, iar Jupiter combinat cu Marte la început de an, în Scorpion, s-ar putea să le scoată la iveală și să te facă să le vezi atât de clar, încât nu mai poți să le ascunzi sub preș. Inima ta vrea pasiune, are mult de oferit și vrea să primească mai mult, deci… numai de tine depinde ce-i oferi din tot ce vine spre tine, chiar din direcții neașteptate.

Unii Raci pot trăi acum sentimente fără precedent ce le umple inima de romantism, de visare, de senzualitate deopotrivă, poate cu un ușor iz dramatic, căci trupul și sufeltul cer mai mult, acum, de la tine.

JUPITER în SĂGETĂTOR după 8 noiembrie pune accent pe relația ta cu locul de muncă, dar, cum și Uranus oscilează undeva între Berbec și Taur, Berbecul ocupându-se de cariera ta, e clar că aceste două planete concentrate pe sectorul profesional – Jupiter și Uranus simultan – te vor pune la încercare! E timpul să-ți reevaluezi și poziția profesională, să vezi dacă locul de muncă în care te afli te satisface, te împlinește, te definește, pentru că ambele planete te îndeamnă la noutate, la schimbare, să faci un pas înainte sau mai sus în plan profesional.

Poate a sosit și aici vremea unei schimbări, poate deja ai făcut schimbările pe perioada trecerii lui Uranus prin Berbec – acum se pregătește să-l părăsească definitiv – dar ți-e greu să te decizi. Poate apare șansa de a învăța ceva nou, de a schimba locul de muncă – cu șansa de a pleca peste hotare, dacă asta îți doreai – de a urma un curs de recalificare sau specializare, deci vrei mai mult și de la cariera ta.

Ai evoluat mult în ultimii ani, dar ambiția ta crește în continuare, de aceea trebuie să cântărești foarte atent dacă nvielul la care te afli acum e cel visat, e cel la care ai sperat să ajungi, pentru că, dacă totuși doreai altceva, mai e încă loc de ascensiune, dar totul depinde de studiu, de dorința de a ști mai mult, de a aprofunda un domeniu pe care deja l-ai experimentat în ultimii 2-3 ani, și care acum începe să-și arate și roadele. E ca și cum, pe perioada trecerii lui Saturn prin Săgetător, în anii anteriori, ai acumulat informație și experiență, iar acum apare ocazia de a le și pune la treabă, în jobul potrivit calificărilor sau ambițiilor tale.

Horoscopul continua pe paginile urmatoare:
1 2 3 4 5 6 7 8